Sobremesa, senhor ? São £ 22.000 , por favor…
Dessert, sir? That’ll be £22,000 please… Lake District restaurant whips up the world’s most expensive pudding
- Feita com champanhe, caviar e ouro
- Made with champagne caviar and gold
- O topo é enfeitado com um diamante de dois quilates.
- Topped off with a two-carat diamond
By Simon Tomlinson – Last updated at 5:21 PM on 10th October 2011
Por muito tentadora que esta sobremesa lhe pareça, provavelmente vai perder o apetite quando souber quanto ela custa.
As tempting as this dessert looks, you might just lose your appetite when you see the price tag.
No estilo dos ovos de Pascoa de Fabergé, a mistura de chocolate é o suporte de uma lágrima com o valor de £22.000.
Styled like a Faberge Easter egg, the chocolate concoction will set you back an eye-watering £22,000.
Acredita-se que esta sobremesa bateu todos os anteriores recordes com a sua lista de sumptuosos ingredientes que incluem ouro, chamapanhe, caviar e um diamante de dois quilates.
It’s believed to have battered all previous records courtesy of its lavish list of ingredients, which includes gold, champagne caviar and a two-carat diamond.

Cadbury faz saltar o seu coração : Esta sobremesa é confecionada com quatro tipos diferentes do amis fino chocolate Belga que é coberto com champanhe, caviar e folha sde ouro. A peça de resistência ( piece de resistence ) é um diamante de dois quilates.
Cadbury, eat your heart out: This dessert is made with four different types of finest Belgian chocolate and dressed with champagne caviar and gold leaf. The piece de resistance is a two-carat diamond

O chefe : Marc Guilbert, que trabalha no Hotel Lindeth Howe da Casa de Campo em Windermere.
The chef: Marc Guibert, who works at Lindeth Howe Country House Hotel in Windermere
Stephen Broughton, director de controlo de Lindeth Howe disse: ” Marc usou todos os seus talentos culinários para tornar incrível a sua criação de chocolate com champanhe e uma folha de ouro com a lágrima em diamante no topo”.
Stephen Broughton, managing director of Lindeth Howe, said: ‘Marc has used all of his culinary talents to whip up a truly incredible concoction of chocolate, champagne and gold leaf, all topped off with a diamond.
At £22,000, the dessert easily breaks the world record currently held by New York’s Serendipity 3 Restaurant, which was selling its Frrrozen Haute Chocolate last year for a cool £15,730.
Este continha pepitas de ouro Suiço de 24 quilates e era limitado por uma folha de ouro de 23 quilates.
Theirs contains 24 carat edible Swiss gold and is lined with 23 carat edible gold leaf.
Mas o pudim britanico não tomará o seu lugar no livro dos recordes do mundo até que um consumidor o encomende ( o que deverá fazer com três semanas de antecedência ) e desenbolse do seu bolso o valor que ele custa.
But the British pudding will not take its place in the Guinness Book of World Records until a customer has deep enough pockets to order one – which must be done three weeks in advance.
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Nota: Tradução adaptada por mim.